Marchon groeit! en zoekt daarom ambitieuze mensen

oktober 26, 2010

Marchon Eyewear heeft een aantal indrukwekkende collecties van wereldberoemde merken als Calvin Klein, cK, Michael Kors, Fendi, Jil Sander, Karl Lagerfeld, Lacoste en Nike. Met een hoofdkantoor in New York en vestigingen over de hele wereld is Marchon ’s werelds grootste privé producent en distributeur van brillen en zonnebrillen.

Marchon Benelux, onderdeel van het Europees hoofdkantoor in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de sales in Nederland, België en Luxemburg. Het team bestaat uit 6 mensen op kantoor en 14 sales representatives. Binnen het bedrijf heerst een dynamische, internationale en informele sfeer.

Wij zijn op zoek naar talentvolle en ambitieuze:

Sales Representatives

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van brillen en zonnebrillen van een of meerdere merken en het onderhouden en uitbouwen van het klantenbestand.

Wij zoeken iemand met minimaal 2 jaar buitendienst verkoop ervaring, een echte teamplayer met HBO denk- en werkniveau. De ideale kandidaat is modieus, representatief, zakelijk en voelt zich thuis in een jong, ambitieus en internationaal bedrijf.

Het is voor deze baan belangrijk dat je meer bent dan een standaard verkoper of relatie beheerder. Je moet je in een concurrerende markt kunnen onderscheiden door een slimme, creatieve manier van zaken doen.

Om deze functie optimaal uit te kunnen voeren is het van belang dat je woonachtig bent in de regio Noord Nederland en, vanzelfsprekend, in het bezit bent van een rijbewijs.

Marchon biedt:

  • een prachtige collectie om te vertegenwoordigen
  • een ambitieuze en leerzame werkomgeving
  • een goed basissalaris en een royale commissie regeling
  • een luxe auto van de zaak
  • mobiele telefoon
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Enthousiast geworden? Stuur je brief en cv, inclusief foto, tav M. Bijl Poeth naar Marchon Europe BV, Postbus 20526, 1001 NM Amsterdam, of email naar: mbijlpoeth@marchon.com

Be Sociable, Share!