Nieuwe collectie Liu Jo

december 29, 2014

In 1995 richtten de broers Marco en Vannis Marchi het elegante Italiaanse kledingmerk Liu Jo op. De oprichting voltrok zich in Capri, Modena, met een collectie van gebreide kleding. Het merk staat ervoor dat de vrouw zich sexy en elegant voelt. Het merk laat vrouwelijk sensuele silhouetten zien. Dit wordt vertaald in een betaalbare collectie die elegant, stijlvol is en waar altijd ruimte is tot persoonlijke interpretatie.

De dynamische onafhankelijke vrouw van vandaag kiest voor Liu Jo! Dit merk wordt niet voor niets wereldwijd met meer dan 250 winkels vertegenwoordigd.

The Liu Jo lovestory

Waarom de naam Liu Jo? De naam klinkt verre van Italiaans. Liu was de bijnaam die Marchi gaf aan zijn eerste liefde Luisa, zijn eigen bijnaam was Jo. Samen hadden zij een fantastische zomer doorgebracht toen hij 16 jaar was. Helaas hebben de twee elkaar daarna nooit meer gezien, maar de herinnering aan die zomer bleef. De naam staat vandaag de dag voor zijn verlangen om een natuurlijke smaak voor mooie dingen over te brengen en wat hem veel geluk heeft gebracht.

Advies verkoopprijs:

Optisch € 109,95 – € 129,95

Zon € 84,95 – € 109,95

Deze klassieke en elegante rechthoekige stijl straalt glamour uit met kristallen en ministuds die de veren accentueren.

Dit oversized cat eye montuur is voorzien van een dierenpatroon dat de esthetica van het merk perfect weergeeft. Het tijdloze patroon versiert de veren en de wenkbrauwbogen van het montuur.

Dit glamoureuze ronde montuur met trendy colourblocking straalt elegantie uit. Het metalen logo op de veren wordt verrijkt met een prachtig kristal.

De kleur en het patroon maken van deze vlinderzonnebril een must have voor het seizoen. Het montuur is voorzien van een bloemenprint en is verkrijgbaar in een verfijnd kleurenpalet.

Dit ronde, retro-geïnspireerde montuur is verrijkt met een bloemenprint die zorgt voor een romantische uitstraling.

Neem voor meer informatie contact op met:
Noord-Nederland      Jacobien Hendriksz     06 46 05 81 65
Zuid-Nederland     Saskia van Loon     06 21 10 11 22

Be Sociable, Share!