Allround opticien/contactlensspecialist gezocht

februari 14, 2012

Loonen Brillenmakers behoort tot een van de meest toonaangevende optiekbedrijven binnen Nederland en verleent al sinds 1964 een deskundige en vertrouwde service. Ons sterk, jong, enthousiast en vakkundig team van optometristen, contactlensspecialisten en opticiens maken deze service mogelijk. Daarnaast beschikken wij over een brede en onderscheidende collectie van monturen en zonnebrillen dat varieert van klassiek tot karakteristiek en van trendy tot zeer exclusief. De exclusieve toonaangevende merken zijn slechts in enkele winkels in Nederland te vinden.

We zijn gevestigd in een monumentaal gerestaureerde pastorie met een eigentijds interieur van bijzondere materialen. Aan de achterkant van het pand is een sfeervolle tuin aanwezig met een eigen parkeerplaats.

wij zoeken:

Loonen Brillenmakers groeit en zoekt daarom een allround opticien/contactlensspecialist om het team te komen versterken.

wij vragen:

Een opticien/contactlensspecialist die:

  • klantgericht is.
  • op de hoogte is van de laatste mode.
  • representatief gekleed is.
  • graag initiatief neemt.
  • graag werkt met de modernste apparatuur.

wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire voorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een gemoedelijk, dynamisch en professioneel bedrijf. Je zal werken in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s die ieder hart voor de zaak hebben.

ons postadres:

Loonen Brillenmakers
t.a.v. Wilfried van Hulten
Arendstraat 37
4901 JJ Oosterhout

T. 06-14668195
E. wilfried@loonenbrillenmakers.nl

www.loonenbrillenmakers.nl

Be Sociable, Share!