LifeStyle 3 multifocaal: design op maat

januari 2, 2018

icon LifeStyle iSelect roundedPresbyopen zijn veelzijdiger dan ooit. Werken, reizen veel, sporten fanatiek en omarmen de digitale revolutie. De verschillen onderling zijn echter groot. Dusdanig, dat deze doelgroep al lang niet meer als één homogene groep gezien kan worden. HOYA speelt hier op in met LifeStyle 3 multifocale glazen te introduceren.

Deze premium multifocale glazen zijn er in drie designvarianten (Indoor, Urban, Outdoor) die aansluiten bij de eisen die een bepaalde levensstijl stelt aan het gezichtsvermogen. Ze zijn gebaseerd op de geavanceerde Binocular Harmonization TechnologyTM voor perfect scherpstellen zonder inspanning. LifeStyle 3i kan bovendien verder gepersonaliseerd worden door het toevoegen van montuur parameters.

Hoya-ISELECT-XTR

Met LIFESTYLE iSELECT hebt u een handige tool in handen om het geschikte ontwerp voor de glazen te selecteren: http://www.lifestyle.hoyaiselect.com. Stel via het wieltje rechtsboven de taal in, daarna kunt u het programma doorlopen (plaats de weblink op het startscherm van uw computer of tablet).

HOYA-logo

 

Neem voor meer informatie
contact op met
HOYA Lens Nederland B.V.,
Tel. 0297 – 514 314.

 

Be Sociable, Share!