’’Let the sun shine’’

april 2, 2015

Met de zonnebril op sterkte promotie “Let the sun shine” kan het voorjaar goed beginnen. HOC combineert het zonneglazen programma met een aantrekkelijke set van materialen voor de communicatie met uw consumenten. De materialen kunnen ook op maat worden ontwikkeld.

Het HOC zonneglazen programma is met de introductie van de nieuwe catalogus nog completer. Volop maatwerk opties voor uw consumenten. Inclusief Soft Mirror, Xperio, Nova Sport voor sportbrillen en de beschermende Solaire UV multicoating. Orgazon is uitgebreid met Ø80mm en dégradé in twee uitvoeringen, 85-15% en 75-0%. Alle opties staan vermeld in de tab Zonneglazen in de HOC catalogus, de netto inkoopprijzen in het nieuwe inkoopboekje.

Nieuw, Polaroid zonneglazen op sterkte

Polaroid is al vele jaren het bekendste merk voor polariserende zonneglazen. HOC heeft nu de exclusiviteit voor de distributie van de Polaroid zonneglazen op sterkte. U kunt Polaroid nu al exclusief bij HOC bestellen. Voor ranges en verkoopprijzen verwijzen wij naar uw winkelautomatiseringspakket (Optiplaza bestanden) of GlassWorld.

Zonneglazen met Solaire UV bieden tot 50x méér UV-bescherming

UV-straling is zeer schadelijk voor zowel de huid als de ogen. Zelfs als de zon niet schijnt is er al 42% schadelijke UV-straling aanwezig.

HOC zonneglazen met een Solaire UV multicoating op de achterzijde van het zonneglas beschermen de consument tot 50 keer méér tegen directe én reflecterende UV-straling!
Dit volgens de internationaal erkende E-SPF (Eye Sun Protection Factor).

Wilt u de meer weten over de zonnebril op sterkte promotie van HOC, mail dan naar marketing@hocsite.com of kijk op www.hocsite.com en bestel direct uw point-of-sale materialen in de marketing webshop.

Voor meer informatie:
tel. 020 – 56 96 528
marketing@hocsite.com
www.hocsite.com

Be Sociable, Share!