Juni t/m augustus: Crizal Transitions actiemaanden bij Essilor

juni 7, 2015

Met de zomermaanden in het vooruitzicht heeft Essilor een drietal scherpe BtB-acties klaar staan rondom het merk Crizal Transitions.

Speciale Juni maandactie: 25 % korting op Crizal Transitions

Als u in de maand juni (2015) één van de voorraadproducten van Crizal Transitions bestelt, ontvangt u maar liefst 25% korting op de bruto inkoopprijs. Dit geldt voor de producten: Ormix Crizal Transitions en Orma Crizal Transitions.

‘Tevreden of ruilen’-garantie* in juni, juli en augustus

95% van de consumenten die kiezen voor Crizal Transitions zijn tevreden en kiezen voor een volgende bril wederom voor Crizal Transitions. Laat uw consument zonder risico Crizal Transitions ervaren. De maanden juni, juli en augustus 2015 kunt u gebruik maken van de ‘Tevreden of ruilen’- garantie*. Deze garantie is geldig op alle verkochte Crizal Transitions producten. Voor informatie kunt u contact opnemen met Essilor.

Futures-boost speciaal voor Uneyeted-leden

Bent u Uneyeted-lid bij Essilor? Dan doet Essilor er nog een schepje bovenop. Gedurende de actiemaand (juni) belonen wij uw extra inspanningen op Crizal Transitions. Op alle verkochte Crizal Transitions producten ontvangt u namelijk 4 Futures extra. Uw Futures kunt u zoals u gewend bent besteden aan marketingactiviteiten voor het verder ontwikkelen van uw business.

Voor vragen omtrent de Crizal Transitions actie kunt u contact opnemen met uw optiekadviseur of de Essilor klantenservice.

* De ‘Tevreden of ruilen’-garantie is alleen geldig, als de consument ontevreden is over de werking van de meekleurende eigenschappen van Crizal Transitions.

Be Sociable, Share!