INTUITIV 1 JAAR!

december 12, 2014

In het afgelopen jaar heeft Holland Optical INTUITIV geïntroduceerd, het nieuwste multifocale brillenglas van BBGR. Inmiddels ervaren vele consumenten de unieke eigenschappen van INTUITIV in het dagelijks gebruik, juist nu in dit digitale tijdperk. INTUITIV onderscheidt zich van alle andere multifocale ontwerpen, doordat het volledig is afgestemd op de lichaamshouding van links- en rechtshandigen. Dankzij toepassing van de innovaties Ergonomic Technology en Vision Booster ervaren consumenten een ongekende visuele vrijheid.

Na een succesvolle introductie is er voor INTUITIV een nieuw communicatie pakket beschikbaar. Het thema van de materialen luidt: ’’Gun uw ogen het beste met INTUITIV multifocaal, ook in uw digitale wereld’’ De verschillende materialen zijn beschikbaar in print aangevuld met een aantal interessante visuele concepten en teksten voor op uw website, direct mailing en social media. Het bestellen van de materialen kan eenvoudig via de marketing webshop op de website van HOC.

ERGONOMIC TECHNOLOGY

Met behulp van de Ergonomic Technology is een zeer nauwkeurige analyse gemaakt van de oogbewegingen bij activiteiten op verschillende afstanden. Hieruit blijkt dat de lichaamshouding van rechts- en linkshandigen verschillend is. Aan de hand van de resultaten heeft BBGR het ontwerp van INTUITIV afgestemd op de lichaamshouding, iets wat geen enkel ander multifocaal brillenglas doet.

VISION BOOSTER voor optimalisatie

Met de toepassing van Vision Booster worden voor INTUITIV 5x zoveel optimalisatiepunten gebruikt. Dit zorgt voor zichtbaar betere optische prestaties in vergelijking met voorgaande premium multifocale brillenglazen.

VISION BOOSTER voor calculatie

Dankzij de Vision Booster zijn met de gepatenteerde calculatie de kijkgebieden voor nabij- en middenafstand bij INTUITIV tot 35% groter. Uw consument ervaart direct het unieke kijkcomfort.

VISION BOOSTER voor slijpmethodiek

De additie van INTUITIV wordt zowel op de voor- als achterzijde van het brillenglas gepositioneerd, waardoor een vergrotingseffect ontstaat voor extra leescomfort. Hierdoor ervaart de consument een makkelijke overgang van ver- naar nabij kijken.

Als u wist dat INTUITIV…….

–       het enige brillenglas is, dat een specifiek ontwerp heeft voor links- én rechtshandigen

–       uw consumenten moeiteloos laat focussen, juist in deze digitale wereld

–       35% grotere kijkgebieden biedt voor korte- én middellange afstanden

–       internationaal wordt erkend als hét onderscheidende individuele multifocale brillenglas

–       deze waardering wederom de innovatiekracht van BBGR bevestigt

……dan kiest u toch ook voor INTUITIV van BBGR ?

Voor meer informatie:
Holland Optical Company
Tel. 020 – 6 951 951
marketing@hocsite.com
www.hocsite.com

Be Sociable, Share!