Inspiratie en kansen voor zomer 2017

april 22, 2016

Nog even en het inkoopseizoen voor zomer 2017 gaat van start. Zorg dat je goed beslagen ten ijs komt. Tijdens de Trenddag op 23 mei 2016 in Utrecht presenteren gerenommeerde trendwatchers de trends en retailkansen. 

Trend-Dag-logo
Trend-DAg-Left2

 

Wat worden de nieuwe zomerkleuren, en wat de grootste modetrends? Welk type klant trekt je winkel en hoe raak je bij hem of haar de juiste snaar? Belangrijke vragen, waarop je antwoord krijgt tijdens de derde Trenddag die wordt georganiseerd door de modevakplatformen Textilia, Schoenvisie en Bengels. Dit inspirerende event wil je als professionele mode-ondernemer niet missen. In één dag ben je voorbereid op het nieuwe inkoopseizoen.

Dus kom ook op 23 mei 2016 naar Utrecht, schrijf je nu in!

 

 

Sprekers

 

Trend-DAg-rightChristine Boland, trendwatcher en -analist – vrouwenmode
Tijdens een boeiende presentatie brengt Boland je up-to-date op het gebied van mode, design en de trends voor zomer 2017.

Dick van der Niet, trendspecialist brillen
Eigenaar van Vision-Today het online vaktijdschrift voor de optiekbranche en NanaWoody&John platform voor de nieuwste brillen trends in eyewear. Dick neemt je mee in dè Trends voor brillen en zonnebrillen 2017.

Charlie Clark, client trendspecialist (WGSN)- schoenmode
Engelstalige sessie | English speaking session Al jarenlang spot Charlie Clark, werkzaam op het internationale trendadviesbureau WGSN, de trends op het gebied van schoenen en tassen. Tijdens de Trenddag brengt zij je op de hoogte van de nieuwe schoenentrends voor mannen, vrouwen én kinderen.

www.textilia.nl/Trenddag/Inschrijven

Be Sociable, Share!