Inschrijfperiode Varilux najaarscampagne gestart

juni 13, 2016

De inschrijfperiode van de Varilux najaarscampagne 2016 is live gegaan op 10 juni jl. Gaat u ook goed voorbereid het najaar in? Schrijf u vandaag nog in voor de Varilux najaarscampagne 2016 of informeer bij Essilor naar de mogelijkheden.

Van 7 oktober t/m 27 november 2016 besteedt Essilor in de nationale media weer volop aandacht aan het Varilux merk. De Varilux voorjaarscampagne is zeer succesvol gebleken; analyses tonen aan dat de deelnemende opticiens betere aantallen hebben gerealiseerd dan de rest van de zelfstandige markt. Om het effect van de voorjaarscampagne vast te houden zetten we dit najaar in met dezelfde call-to-action én campagne-uitingen. Dat betekent dat dit najaar wederom in het teken zal staan van het aanbieden van een premium paar brillenglazen met daarnaast een aantrekkelijk aanbod op een tweede paar glazen voor een specifieke activiteit.

2-VARILUX-JUNE16

Alle Uneyeted-leden hebben per post het inschrijfpakket ontvangen, met de campagnebrochure en voorbeelden van de Direct Mailing (DM) en het unieke huis-aan-huismagazine. Uneyeted-leden nemen automatisch deel aan het standaard POS-pakket, de mediacampagne en worden vermeld in de Varilux shoplocator. Wij raden echter wel aan om meer uit de campagne te halen met de aanvullende marketingmaterialen en –diensten.

Inschrijven voor de campagne kan via de Uneyeted marketingportal (www.uneyeted.nl) of neem vrijblijvend contact op met uw optiekadviseur of loyalty consultant.

 

 

Be Sociable, Share!