i.Polatest training bij ZEISS

mei 16, 2013

Al sinds jaar en dag staat ZEISS bekend om haar prisma’s. Niet alleen de fabricage van prisma’s is bij ZEISS tot “kunst” verheven maar ook het aanmeten van prisma’s kent een lange geschiedenis bij ZEISS, waar topproducten en topkwaliteit nog steeds absolute speerpunten van deze organisatie zijn.

ZEISS geeft binnenkort weer een training omtrent het aanmeten van prisma’s volgens Haase met de i.Polatest. De cursus werd zoals altijd gegeven door Jules van Els en Volkhard Schroth en  beide weten “ieders ogen te openen” als het om het aanmeten van prisma’s gaat.

De enorme mogelijkheden bij aanmeten van prisma’s en het behandeling van klachten zoals onrustig binoculair zien en asthenopische klachten, met behulp van de i.Polatest, zijn een welkome aanvulling van de dagelijkse werkzaamheden voor elke vakbekwame opticien die het beste resultaat nastreeft voor zijn of haar cliënten.

Heeft u interesse in de i.Polatest training bij ZEISS dan kunt u zich inschrijven door het inschrijfformulier te downloaden.

Carl Zeiss Vision
Erik de Vries
0184-433 444
erik.devries@zeiss.com

Be Sociable, Share!