Human Optics Explorer, een uniek informatief platform over het menselijk oog

augustus 3, 2020

Maak uw deskundigheid zichtbaar en vergroot het vertrouwen van uw klant met de Human Optics Explorer, een virtueel 3D-model van het menselijk oog.

Met zeer gedetailleerde 3D-modellen kunt u aspecten van de anatomie en de pathologie van het oog nader toelichten. Interactieve simulaties, video’s en individueel gemaakte presentaties helpen u om de de complexheid van het oog nog beter te begrijpen en uit te leggen aan uw klant. Met Human Optics Explorer kunt u eenvoudig antwoord geven op vragen over de anatomie of pathologie van het oog, accommodatie, visuele stoornissen en het corrigeren van een sterkte, maar ook op vragen over bijvoorbeeld UV-straling.

De software is ontwikkeld door ZEISS en Effigos en kan worden gebruikt op verschillende type apparaten (tablets, computers of grote touchscreens). Het ondersteunt u in uw persoonlijke ontwikkeling, maar ook tijdens de dialoog met uw klanten.

Neem contact op met uw Sales & Product Advisor van ZEISS voor meer informatie of het aanvragen van een licentie van de Human Optics Explorer.

Be Sociable, Share!