HOYA Ondernemersdag op 30 oktober

september 26, 2017

Moderne optiekondernemers die zich willen blijven onderscheiden met innovaties, en daarmee het verschil maken, kijken vooruit en omarmen de nieuwe mogelijkheden die zich aandienen.  Maar hoe vindt u de tijd deze ontwikkelingen op de voet te volgen terwijl u dagelijks een optiekbedrijf leidt? HOYA helpt door het laatste nieuws als eerste bij haar afnemers te brengen. Tijdens de HOYA Ondernemersdag 2017 ontvangt u deze ontwikkelingen vanuit de bron, uit eerste hand. In een ambiance die uniek en enig in zijn soort is: Bomencentrum Nederland. Een perfect symbool voor waar deze dag voor staat: gestage groei.

HOYA-DAY-XT

Voor deze dag is een aantal interessante sprekers uitgenodigd, zoals marktonderzoeker Kim Severijnen van die de resultaten zal presenteren van recent Nederlands onderzoek naar het aankoopproces, de voorkeuren en loyaliteit onder brildragers, Anders Björklund, CEO & Strategist Zooma, staat stil bij het nieuwe denken en handelen in een veranderende wereld, Rogier Leopold, (ex-)Bilder & De Clercq, die zinvolle lessen kan delen over de teloorgang van zijn met prijzen bekroonde retailconcept, Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje, SPAR University, die net zo eigenwijs zijn als hun doelgroep en daardoor zeer succesvol en Lucia Rijker, sportvrouw, wereldkampioen en mindtuner, die vooral in gevecht was met haarzelf en dat wist te overwinnen. Daarnaast presenteert HOYA een aantal nieuwe concepten, zoals Yuniku 2.0 en een vernieuwing in het multifocaal programma

HOYA nodigt haar relaties hiervoor graag uit op maandag 30 oktober het Bomencentrum Nederland in Baarn, 11.00 tot 17.00 uur, met aansluitend diner tot circa 21.00 uur.

HOYA-logo

 

Neem voor meer informatie
contact op met
HOYA Lens Nederland B.V.,
Tel. 0297 – 514 314.

 

2017-09-27-XT

 

 

 

 

Be Sociable, Share!