HOYA najaarscampagne 2018

juni 27, 2018

Nog voor de zomer de najaarscampagne regelen en daardoor rustig op vakantie? HOYA maakt dit mogelijk aangezien de uitgewerkte najaarscampagne alweer gereed is. Meedoen is heel eenvoudig; alle handling rondom deze activiteit kan uit handen gegeven worden, zodat de eigen inspanning beperkt blijft tot het plaatsen van wat kruisjes op het inschrijfformulier.

HOYA-BLUE-LEFT2
Het magazine heeft de functie van een wervend visitekaartje, waarbij in de 24 pagina’s tellende uitgave aandacht wordt besteed aan o.a. oogzorg, mode, brillenglazen en zorgverzekeringen. Daarbij is het uitgangpunt dat het onderscheidende aanbod en het unieke profiel van de opticien sterk worden benadrukt, met mogelijkheden voor individualisering.

 

Om de verkoop te stimuleren wordt bij aanschaf van een bril met HOYA-glazen een slim cadeau geboden, een luxe EYESHAKER. Bedoeld om vuil, stof, zweet, make up-resten en haarlak grondig van de bril af te spoelen en deze weer een schone, frisse look te geven. De EYESHAKER-set bestaat uit een houder, cleaner en een speciale microvezeldoek en is verpakt in een stijlvolle giftbox.

HOYA Eyeshaker-X

De HOYA najaarscampagne loopt in oktober, inschrijven kan tot half augustus.

 

HOYA-logo
Neem voor meer informatie
contact op met
HOYA Lens Nederland B.V.,
Tel.  0297-514222.

 

 

 

 

Be Sociable, Share!