HOYA najaarscampagne 2017

juni 27, 2017

HOYA biedt dit najaar een campagne waarin de onderscheidende kenmerken en het profiel van de opticien sterk worden benadrukt. Zo worden in het Blue magazine niet enkel de voordelen van de nieuwste brillenglazen belicht, ook wordt ook de meerwaarde in oogzorg en service duidelijk gemaakt.

Hoya-Blue-L3Het modische aspect wordt geintegreerd door berichtgeving over actuele trends en de mogelijkheid om naar keuze het magazine te verrijken met merkuitingen van exclusieve monturenmerken. Bovendien bevat het magazine een handig overzicht met zorgvergoedingen 2017. De opzet van het magazine is erop gericht dat de consument het ervaart als een bijzondere uiting van de opticien zelf en niet van zijn glasleverancier. De stijl en de kwaliteit van het tijdschrift zijn doorgevoerd in een flink pakket ondersteunende materialen voor op de winkelvloer, internet en de plaatselijke media.

Hoya-Blue-R2

.

Om de verkoop te stimuleren ontvangt de consument bij aanschaf van HOYA-glazen een robuste bureaukalender met 365 onmogelijke afbeeldingen. Vele beroemde, internationale kunstenaars op het gebied van illusies en optische fenomenen gaven toestemming hun werk erin op te nemen. Naast dit premium wordt een aantal optionele glasaanbiedingen gecommuniceerd.

 

 

Meedoen is heel eenvoudig, alle handling rondom deze activiteit kan uit handen gegeven worden, zodat de inspanning die de opticien moet leveren om mee te doen beperkt is tot het plaatsen van wat kruisjes op het inschrijfformulier.

HOYA-logo

 

Meer informatie:
HOYA Lens Nederland B.V
Tel. 0297-514222.

 

 

Be Sociable, Share!