HOYA najaarscampagne 2016

juni 27, 2016

BLUE-LEFT2

 

HOYA introduceert alweer de 21e editie van het Blue magazine, dat in oktober in een miljoenen oplage verspreid zal worden. Opticiens hebben de mogelijkheid delen van de uitgave aan te passen, kunnen gebruik maken van een standaard of eigen aanbieding en hebben keuze uit premium merkuitingen van Anne et Valentin, Etnia Barcelona, Lindberg, Mykita, Silhouette en Theo.
UMBRELLA

Als consumenten premium selecteerde HOYA een unieke regen & blikvanger; een stijlvolle XL-paraplu voorzien van het logo van de opticien, met een LED-fiberglasstang die instelbaar is met verschillende kleuren, verlopend of in een vaste stand. Onderaan het handvat zit een praktische LED-straler met wit licht.

In het 24 pagina’s tellende magazine ontbreekt natuurlijk niet het actuele overzicht van zorgvergoedingen en updates van de laatste glas- en meettechnieken en modetrends. De stijl en de kwaliteit van het magazine zijn doorgevoerd in een flink pakket ondersteunende materialen voor op de winkelvloer, internet en de plaatselijke media.

 
HOYA-logo
Neem voor meer informatie
contact op met
HOYA Lens Nederland B.V.,
Tel. 0297 – 514 314.

 

 

Be Sociable, Share!