HOYA najaarscampagne 2015

juni 19, 2015

Nog voor de zomer de najaarscampagne regelen en daardoor rustig op vakantie? HOYA maakt dit mogelijk aangezien de uitgewerkte najaarscampagne alweer gereed is. Meedoen is heel eenvoudig; alle handling rondom deze activiteit kan uit handen gegeven worden, zodat de eigen inspanning beperkt blijft tot het plaatsen van wat kruisjes op het inschrijfformulier.

Het magazine heeft de functie van een visitekaartje, waarbij in de 32 pagina’s tellende uitgave aandacht wordt besteed aan o.a. oogzorg, mode, brillenglazen en zorgverzekeringen. Daarbij is het uitgangpunt dat het onderscheidende aanbod en het unieke profiel van de opticien sterk worden benadrukt, met mogelijkheden voor individualisering. De stijl en de kwaliteit van het magazine zijn doorgevoerd in een flink pakket ondersteunende materialen voor op de winkelvloer, internet en de plaatselijke media.

Om de verkoop te stimuleren wordt bij aanschaf van een bril met HOYA-glazen een handig cadeau geboden. De allernieuwste generatie volautomatische Ultrasonic Cleaner met een winkelwaarde van € 50,-, geschikt voor het grondige en eenvoudige 42.000 Hz reiniging van o.a. brillen, zonnebrillen, sieraden, bestek, munten en horloges. Door scherpe volume inkoop is de kostprijs laag en kan de investering deels terugverdiend worden via speciale kortingen op producten voor deelnemende opticiens.

De HOYA najaarscampagne start begin oktober, inschrijven kan tot 15 augustus.

Meer informatie:
HOYA Lens Nederland B.V.
T: 0297-514222

Be Sociable, Share!