HOYA introduceert Sportive brillenglazen

april 6, 2016

Willen uw klanten tijdens het sporten maximaal presteren, dan dragen HOYA sportglazen hieraan bij. Nulux Sportive (enkelvoudig) en Hoyalux Sportive (multifocaal) voldoen namelijk aan alle eisen die sporters stellen. HOYA’s Binoculair Eye Model en technologie voor prismacompensatie staan garant voor optimaal zicht bij monturen met een doorbuighoek t/m basiscurve 8.

EXTRA_2

Sportive glazen worden geoptimaliseerd voor de draagpositie van de bril. Om die reden is voor de bestelling een volledige reeks draagparameters nodig. Voor montage maakt HOYA gebruik van het gespecialiseerde Sportive inslijp-lab in Italië.

Sportive glazen zijn leverbaar in Eyas 1.60, PNX 1.53 en CR39 1.50 materiaal met Hard, Hi-Vision Inside, Hi-Vision Aqua en Hi-Vision LongLife. Ze kunnen worden geleverd met diverse contrast verhogende tinten. Deze extra’s vormen een aanvulling op de al bestaande tintvarianten van HOYA. Hiermee wordt functionaliteit gekoppeld aan een modieuze uitstraling, ook wanneer de lichtomstandigheden verre van optimaal zijn.

Neem voor meer informatie contact op met HOYA Lens Nederland B.V., Tel. 0297 – 514 314.

EXTRA_1

 

Be Sociable, Share!