HOYA introduceert Hoyalux iD MyStyle V+

oktober 7, 2013

Met Hoyalux iD MyStyle V+ brengt HOYA het personaliseren van brillenglazen naar een volgend niveau met als resultaat glashelder in één oogopslag. Ieder moment. Overal.

HOYA Binocular Harmonization Technology
Driekwart van alle presbyopen in Europa heeft voor links en rechts een ander voorschrift nodig. Al is het verschil tussen de ogen nog zo klein, de plaats waar een lichtstraal door het brillenglas valt, zal voor links afwijken van die voor rechts. De visuele onbalans die daardoor ontstaat, kan leiden tot asthenope symptomen, zoals vermoeide en branderige ogen en hoofdpijn.
Hoyalux iD MyStyle V+ is het eerste multifocale brillenglas dat het rechter- en linkervoorschrift onafhankelijk meeneemt in het berekenen van het benodigde binoculaire glasontwerp.
Deze gepatenteerde Binocular Harmonization Technology zorgt voor een juiste correctie op elk punt van het glas, dat daarmee exact beantwoordt aan de behoeften van elk oog met als resultaat moeiteloos focussen, constante stabiliteit en ongekende dieptewaarneming.

Nieuwe HOYA iDentifier
Door rekening te houden met alle variabelen die het specifieke karakter van de brildrager bepalen, zoals draagomstandigheden, ervaringen met eerdere brillenglazen, het brilvoorschrift en levensstijl kenmerken, biedt Hoyalux iD MyStyle V+ een ongekende mate van personalisatie. Op basis van de verzamelde gegevens berekent het algoritme van de iDentifier het optimale ontwerp voor veraf, dichtbij en de tussenafstand en combineert deze tot de ideale verdeling over het glas. Dit unieke systeem met vrijwel onbeperkte ontwerpvarianten staat garant voor een volledig gepersonaliseerd profiel, zelfs voor de meest extreme visuele eisen.

HOYA’s Binocular Eye Model
Elk V+ ontwerp wordt geëvalueerd met het Binocular Eye Model, een gepatenteerd programma voor het meten van de binoculaire prestaties dat garandeert dat elk ontwerp wordt geverifieerd onder levensechte omstandigheden alvorens in productie te gaan. Het resultaat is dat de binoculaire prestaties van een ongeëvenaard niveau zijn.

Hoyalux iD MyStyle V+ is verkrijgbaar in alle HOYA materialen en coatings, inclusief BlueControl en Suntech Intense en leverbaar vanaf 15 oktober.

Meer informatie:
HOYA Lens Nederland B.V.
Tel. 0297 – 514 314.

Be Sociable, Share!