Belastingbril op herhaling

februari 28, 2011

In 2007 en 2008 hebben veel consumenten door het toen geldende belastingvoordeel de weg gevonden naar de betere zelfstandige opticiens. Na een draagtijd van drie/vier jaar is voor veel consumenten het moment aangebroken om aan een nieuwe bril te denken.

– Om die klanten te reactiveren biedt HOYA de mogelijkheid deze gericht te benaderen met een kwalitatieve direct-mail kaart.

– Naast een persoonlijke aanbieding (die individueel aanpasbaar is) wordt tevens de aandacht gevestigd op de vergoeding via de zorgverzekeraar, die in veel gevallen eens per twee of drie jaar wordt verstrekt, en dus in weer 2011 declarabel is.

– Er is gekozen om deze direct-mail campagne te starten in juni, het moment waarop het jaarlijkse vakantiegeld net is uitgekeerd.  Mocht u de kaarten later in het jaar willen verzenden, dan kan dit ook. Bestel ze voor 15 april, geef de tekstaanpassing door en u ontvangt de kaarten eind mei, zodat u ze zelf op een later tijdstip kunt verzenden.

Alle werkzaamheden rondom deze actie kunt u uit handen geven. Door uw geselecteerde adressen te verstrekken, worden de kaarten eind mei verzonden. Vanzelfsprekend is deze activiteit voorbehouden aan optiekbedrijven waar HOYA de kern glasleverancier is.

Neem voor meer informatie contact op met:
     
HOYA Lens Nederland B.V.
Amsterdamseweg 27
1422 AC Uithoorn
Telefoon 0297 – 514 314

·

Be Sociable, Share!