Scherp en veilig zicht tijdens de wintersport

januari 7, 2016

Juist in het wintersportseizoen is de zonnebril op sterkte een must have! Uw consumenten genieten van de zon èn blijven haarscherp zien, ook in extreme weersomstandigheden.
HOC heeft een groot assortiment hoogwaardige zonneglazen inclusief de belangrijke 100% UV-bescherming.

Doe ook in 2016 mee aan de HOC Polaroid op sterkte promotie!

Uw consumenten zijn zich steeds vaker bewust van de unieke kenmerken en voordelen van de hoogwaardige polariserende zonneglazen. Met de Polaroid op sterkte promotie 2016 kunnen zij direct het verschil in het wintersport seizoen, maar ook in het voorjaar en zomer ervaren.

De exclusieve promotie van HOC biedt bij elke bestelling van een geselecteerd aantal HOC multifocale brillenglazen een extra paar Polaroid op sterkte zonneglazen voor speciale netto inkoopprijzen. Met het bekende merk Polaroid zonneglazen op sterkte biedt u uw consumenten altijd de juiste kijkoplossing: perfect kijkcomfort in combinatie met helder contrast, minder vermoeide ogen en een natuurlijke kleurwaarneming.

U kunt de verschillende materialen voor uw communicatie voor zowel uw Polaroid als winterzonnebril-op-sterkte promoties eenvoudig bestellen bij HOC. Direct via de HOC webshop of aanvragen per mail marketing@hocsite.com. Heeft u interesse voor specifieke maatwerkvoorstellen of ondersteuning van uw ideeën, mail dan aan marketing@hocsite.com.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw account manager of klantenservice via:
Tel. 020-6 951 951.

www.hocsite.com

Be Sociable, Share!