HOC: nog meer brillenglazen met extra UV-bescherming

februari 14, 2014

Met de introductie van de nieuwe HOC verkoopcatalogus maken HOC en BBGR nog meer werk van innovatie. Het aanbod van brillenglazen met Neva Max UV, Neva+UV en Solaire UV multicoatings is nu nog verder uitgebreid.

Neva+UV en Neva Max UV voor uw eerste keuze
Alleen brillenglazen met Neva Max UV, Neva+ UV en Solaire UV bieden bescherming tegen de schadelijke UV-stralen, ook die het oog vanaf de àchterzijde van het brillenglas bereiken.

Uw consumenten worden 365 dagen per jaar blootgesteld aan de toenemende schadelijke UV-straling. Zelfs wanneer de zon niet zichtbaar is, is er toch 42% UV-straling aanwezig. De multicoatingen van BBGR beschermen de ogen van uw consumenten tot 25x of zelfs 50x méér tegen de schade door directe én indirecte reflecterende UV-straling naar de ogen. Deze unieke eigenschap zorgt ook dat de huid rondom de ogen wordt beschermd.

Neva Max UV op HOC recept- en voorraad brillenglazen
Neva Max UV heeft niet alleen een zeer hoge weerstand tegen krassen. Dankzij de extra hoge contacthoek van 113˚ heeft deze multicoating een perfecte antistatische werking inclusief vuil-, vet- en waterafstotende eigenschappen. Hierdoor blijven brillenglazen veel langer schoon.

Solaire UV op HOC zonneglazen
Solaire UV op zonneglazen beschermt de ogen van consumenten 50x méér tegen de schadelijke UV-straling. De coating bezit tevens antireflecterende, vuil-, vet- en stofafstotende eigenschappen aan de achterzijde van zonneglazen.

Voor meer informatie of een afspraak voor het HOC glasprogramma,
kunt u contact opnemen met de klantenservice tel. 020-6 951 951 of mail naar marketing@hocsite.com
www.hocsite.com

Be Sociable, Share!