See life at it’s best! op www.NikonEyes.nl

november 6, 2011

HOC lanceert per 1 november de website voor haar Nikon assortiment met www.NikonEyes.nl. Hiermee presenteert HOC één van de bekendste merken in de wereld van de fotografie en precisie optiek online. De website biedt de bezoeker de unieke merkbeleving van Nikon en het inzicht in de specifieke kenmerken van het innovatieve kwaliteit assortiment.

Nikon staat voor High Tech, Innovatie, duurzame Kwaliteit en Merkbeleving. Nikon is een innovatief leider met beschikking tot unieke optische kennis, door ontwikkeling, onderzoek en deelname aan bijzondere pool- en ruimtevaartexpedities. Deze unieke technische kennis komt samen in het Nikon brillenglas assortiment. Dit assortiment biedt de consumenten uitstekend visueel comfort met de hoogste optische kwaliteit.

Op www.NikonEyes.nl en in de nieuwste Nikon brillenglazencatalogus vindt u ook de nieuwste product innovaties terug, zoals: 

  • SeeCoat plus:  Nieuwste en extra krasbestendige multicoating
  • Presio Power: Dubbelzijdig freeform multifocaal brillenglas
  • Index 1.74:  Nieuw monomeer voor index 1.74 geschikt voor glas- en nylorbrillen
  • SeeStyle: Freeform enkelvoudig brillenglas met  prismacompensatie in curve 3, 5 en 8

Nikon besteedt in samenwerking met HOC veel aandacht aan hoge service en sterke communicatie met als doel een optimale merkbeleving en klanttevredenheid te creëren bij consumenten. Dit heeft tot op heden gezorgd dat zeker 80% van de consumenten het Nikon merk herkent en een advies voor Nikon brillenglazen volgt.

Wilt u meer informatie over het Nikon brillenglazen assortiment? Neem contact op met HOC, Sales Manager Nikon Rinse Kijlstra via tel: 06-513 80 655. Nikon brillenglazen worden exclusief geleverd door HOC.

Be Sociable, Share!