Najaarscampagne HOC en Maand van het Zien

juli 14, 2011

Oktober is Maand van het Zien en samen met HOC kunt u daar perfect op inhaken! De campagne richt zich met name op consumenten vanaf 40 jaar, waarbij controle van de ogen in combinatie met oogmode wordt benadrukt.

Communiceer de Maand van het Zien aan uw consumenten met de nieuwe campagnematerialen van HOC.

Najaarsfolder huis-aan-huis of Direct Mail
Zoals gebruikelijk kunt u inschrijven op de najaarsfolder voor Direct Mail en/of huis-aan-huis verspreiding. HOC verzorgt voor u een op maat gemaakte Direct Mail folder, eventueel gecombineerd met uw eigen commercial voor in-store of regionale TV. Samen met de advertentie en het poster materiaal, bent u goed voorbereid op de Maand van het Zien. HOC kan de verspreiding van uw folder met TNT Post voor aantrekkelijke tarieven voor u coördineren. 

Dynamische TV-Commercial Instore en/of Optiek TV
De 25 sec. commercial met najaars-oogmode wordt voorzien van uw logo en aanbieding voor leesbril/bureaubril/multifocale bril. Deze commercial is geschikt voor uitzending op de regionale of lokale TV zender. Van de commercial ontvangt u automatisch een tweede versie, zónder geluid; geschikt om in uw winkel op uw eigen beeldscherm te laten zien of voor Optiek TV.

Communicatiematerialen
In de maand september heeft HOC een uitgebreid pakket met materialen beschikbaar om de communicatie rond het thema Maand van het Zien uit te rollen. In-store materialen zoals posters en countercards om te etaleren in uw winkel. De cd-rom biedt digitale bestanden als een advertentie, persbericht en webbanners die eenvoudig kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo en adresgegevens. 

Om traffic te genereren naar uw winkel, kunt u een uw consumenten een keuze-cadeau geven bij aankoop van een nieuwe bril. Indien u wenst, kan deze aanbieding in uw najaarsfolder worden geïntegreerd. Interesse? Vraag HOC om meer informatie!

HOC biedt u uitstekende tools voor het najaar om zich te profileren als optiekspecialist. Het laatste productnieuws, bijbestellen van extra point of sale materialen (zoals de actuele zonnebril op sterkte campagne) en het inschrijfformulier voor de najaarsfolder kunt u vinden op www.hocsite.com.

Holland Optical Company B.V.
Tel. 020 – 6 951 951
info@hocsite.com
www.hocsite.com

·

Be Sociable, Share!