HOC lanceert nieuwe website

juni 13, 2016

 

HOC introduceert met trots de geheel vernieuwde website. Met een compleet nieuwe uitstraling, navigatie, functionaliteiten en drie webshops heeft de opticien effectief toegang tot alle belangrijke informatie en activiteiten van het bedrijf.

2-HOC-JUN16B

Op www.hocsite.com maakt de opticien kennis met de drie webshops voor bestellingen van contactlensvloeistoffen, Fit2Fashion complete pair en marketing materialen. Bekijk bestelgeschiedenis, navigeer direct naar uw favoriete producten en stel een favoriete weergave in.

Opticiens hebben toegang tot de nieuwe website met bestaande inloggegevens. Voor de zekerheid zijn deze opnieuw bevestigd met een brief. Bij vragen over het inloggen kunnen opticiens contact opnemen met de HOC klantenservice (020 6 951 951).

Ursapharm vloeistoffen nu direct 15% korting

Naast de gebruikelijke 20% korting op contactlensvloeistoffen, biedt HOC nu direct 15% korting op de populaire producten van Ursapharm. In de webshop is alle productinformatie te vinden.

Eyedrive

Nog een nieuwe website: www.eyedrive.nl

HOC introduceert op 27 juni EyeDrive brillenglazen met ReflectControlCoating, dé perfecte kijkoplossing voor elke automobilist.

Op www.eyedrive.nl ervaart men direct de unieke effecten in elke situatie in het verkeer. EyeDrive brillenglazen verminderen hinderlijke schittering van verlichting en tegenliggers in de avond tot 90% zodat belangrijke details opvallen en autorijden veiliger en ontspannen wordt.

 

Wilt u de meer informatie over de zonnebril op sterkte promotie van HOC, mail dan naar marketing@hocsite.com of kijk op www.hocsite.com en bestel direct uw point-of-sale materialen in de marketing webshop.

HOC-logo

Be Sociable, Share!