HOC introduceert EyeStation App, voor Apple en Android

november 12, 2012

Unieke aankoopervaring voor uw consument!

De EyeStation App is de nieuwste digitale verkooptool van HOC. Hiermee presenteert u met uw iPad of tablet op een effectieve en dynamische manier de voordelen en eigenschappen van BBGR brillenglazen en multicoatingen aan uw consumenten. En dat vanaf elke plek in uw winkel of refractieruimte.

In het overzichtelijke menu van de EyeStation App vindt u vrijwel alle bekende producten van BBGR terug. Van maatwerk multifocaal (Anateo Mio) tot aan enkelvoudige brillenglazen met parameters (Aspheo PdM).

Met de EyeStation App hebben u en uw medewerkers een interactieve applicatie die ondersteunt in een compleet en persoonlijk advies voor brillenglazen.

Live beeld zorgt voor een interactief brillenglasadvies

De EyeStation App maakt gebruik van de augmented reality technologie*, waarmee u live beelden combineert met de producten van BBGR door middel van de camera van uw tablet. Uw consument ervaart een levensechte situatie met animaties van de verschillende eigenschappen van (multifocale) brillenglazen.
Dit werkt zeer overtuigend in uw verkoopgesprek.

Vergelijk en overtuig

Met twee verschillende brillenglazen van BBGR in het venster, speelt u met alle parameters en krijgt uw consument een duidelijk beeld van de mogelijkheden van elk brillenglas. Bijvoorbeeld bij Anateo Mio kunt u alle individuele parameters (hoornvliesafstand, doorbuiging van het montuur, inclinatiehoek, grootte van het montuur en de leesafstand) aanpassen en het positieve effect ervan demonstreren.
Vanuit een type brillenglas zet u eenvoudig in “one touch” de volgende stap naar een ontspiegeling. Alle eigenschappen per ontspiegeling (van Diam’s tot Neva Max Secret) staan omschreven en kunt u visueel tonen aan uw consument.

De applicatie is in de Apple AppStore direct verkrijgbaar voor gebruik met een iPad2 of 3.
De App is ook mogelijk voor tablets met Android 4.0 besturingssysteem in de Google Play market. Voor gebruik van de BBGR App heeft u een login en wachtwoord nodig, die u bij HOC kunt aanvragen via marketing@hocsite.com

Beginscherm EyeStation App

Vergelijk traditioneel multifocaal met Anateo Mio

*Augmented reality technologie:
Een technologie die is ontwikkeld om processen meer inzichtelijk te maken. Live beelden worden gecombineerd met animaties. Augmented reality is levensecht en daardoor meer betekenisvol voor de kijker. U verrijkt technologie met de echte werkelijkheid. Een uitgelezen kans om de verschillen in multifocale brillenglazen te demonstreren aan uw consument.
Be Sociable, Share!