HOC introduceert de nieuwste multifocale innovatie van BBGR

september 2, 2013

INTUITIV, voor volledige visuele vrijheid

BBGR ontdekt de effecten van de unieke lichaamshouding op het kijkgedrag. R&D van BBGR is continu opzoek naar verbeteringen in de ontwerpen van multifocale brillenglazen. Middels recent onderzoek naar de lichaamshouding bleek er een duidelijk verschil in de lichaamshouding en kijkgedrag tussen links- en rechtshandigen. In alle huidige multifocale brillenglazen ontwerpen is tot op heden nooit rekening gehouden met deze belangrijke parameter. Met de huidige trends in het gebruik van digitale toepassingen in onze leefomgeving is dit effect echter van essentieel belang voor volledig en ongehinderd zicht.

Met dit nieuwe inzicht introduceert BBGR INTUITIV. Het multifocale brillenglas dat volledige visuele vrijheid biedt in de moderne leefomgeving. Door het gebruik van twee nieuw ontwikkelde en gepatenteerde technologieën is INTUITIV een uniek ergonomisch maatwerk brillenglas.

Innovatieve technologieën:

BBGR heeft het INTUITIV kunnen ontwikkelen dankzij twee innovatieve technologieën met 6 patenten.

Met behulp van een ergonomische technologie is voor het INTUITIV ontwerp een zeer nauwkeurige analyse gemaakt van de oogbewegingen bij activiteiten op verschillende afstanden en gebruikstoepassingen. Hierdoor is het INTUITIV ontwerp zo ontwikkeld, dat het volledig afgestemd is op de unieke lichaamshouding voor links- en rechtshandigen.

Dankzij de VisionBooster, met de gepatenteerde calculatie- en slijpmethode, zijn de kijkgebieden voor de korte- en middellange afstand tot 35% groter dan bij premium multifocale brillenglazen.  De VisionBooster zorgtervoor dat de additie op de voor- én achterzijde van het INTUITIV brillenglas wordt verwerkt. Hierdoor ontstaat een vergrotingseffect voor extra leescomfort.

Laat consumenten het verschil ontdekken van INTUITIV

INTUITIV is het eerste multifocale brillenglas, dat in het ontwerp rekening houdt met de unieke lichaamshouding van links- en rechtshandigen. Dankzij de gepatenteerde VisionBooster technologie ervaart de consument volledige visuele vrijheid en kijkgebieden op korte- én middellange afstand. INTUITIV voor een optimaal kijkcomfort en een spontane gewenning. Uw consumenten kiezen direct voor INTUITIV, als ze dit weten.

Als u weet dat…

  • de lichaamshouding van links- en rechtshandigen uniek is
  • wetenschappelijk is vastgesteld dat ook kijkgedrag van een links- of   rechtshandige verschilt
  • BBGR wetenschappelijke onderzoeken heeft gehouden om vast te stellen wat de exacte  bewegingen van de ogen op het brillenglas zijn en deze kennis heeft verwerkt in het nieuwste brillenglas ontwerp
  • de kijkgebieden van dit nieuwe multifocale ontwerp voor de korte- en middellange afstand tot 35% groter zijn dan andere premium brillenglazen

…dan kiest u toch ook voor Intuitiv multifocale brillenglazen!

Voor meer informatie:
Holland Optical Company
www.hocsite.com
T 020 6951 951

Be Sociable, Share!