Het succes van Nikon Presio Master

juni 30, 2017

HOC-NIKON-T

Nikon is al 100 jaar een krachtig merk, dat met de introductie van Presio Master multifocaal zijn innovatie kracht bewijst! Met Nikon Presio Master Infinite kunt u vertrouwen op een nieuwe standaard voor multifocale brillenglazen én tevreden consumenten. 

Voor het vervaardigen van Presio Master Infinite zijn 3 nieuwe technologieën ontwikkeld om resterende aberraties in de kijkgebieden van het brillenglas tot een absoluut minimum te beperken. Hierdoor biedt Presio Master Infinite uw consument het perfecte gevoel van natuurlijk Surround View kijken.

Nikon heeft de De Blur Control, Deformation Tuner en Binocular Tuner toegevoegd aan het NODE calculatieproces. Blur Control biedt grotere aberratievrije kijkgebieden. De Deformation Tuner zorgt voor extra prismatische correctie in de vertekeningsgebieden. Tenslotte vult de Binocular Tuner aan met vloeiende overgangen tussen veraf, dichtbij en tussenliggende afstanden. NODE, de Nikon Optical Design Engine, is de specifieke punt per punt berekening van het oppervlak bij multifocale brillenglazen.

I SEE AN OPPORTUNITY

Wilt u zich óók onderscheiden met de optische kwaliteiten van Nikon?
HOC heeft diverse thema’s ontwikkeld voor instore en online communicatie (zoals webbanners, countercards, posters en consumentenfolders). Met het exclusieve Nikon Partner Programma van HOC heeft u alle tools voor een introductie in uw bedrijf.

Dit exclusieve programma is opgebouwd uit verschillende onderdelen voor de communicatie rondom het merk Nikon, als ook product en digitale tools. Zoals de Optical Vision Center, de nieuwe multifunctionele verkoop- en hightech informatietool voor uw digitale klantreis. De Virtual Reality presentatie met de Nikon EyeReality, maar ook de EyeStation App en EyeMio meetapplicatie.

Nikon_Presio_Master_520x400px_architect

 

Informeer bij uw HOC accountmanager en bezoek onze website voor de Nikon instore communicatie.
HOC-Logo

T. 020 6 951 951.
marketing@hocsite.com
www.hocsite.com

 

 

Be Sociable, Share!