HET NIEUWE ONDERNEMEN

mei 14, 2014

Om ondernemers op de toekomst voor te bereiden hebben Retailspecialisten en academici onderzocht hoe het koopgedrag van de consument er uit zal gaan zien in het jaar 2020. De uitkomst van dit onderzoek is dat er meer beleving moet komen om de consument te boeien.

Frank van Rijk, van RvR Retailspecialisten gaat nog een stap verder. “Beleving alleen is niet genoeg! Sleutelwoorden voor een goede onderneming in het midden en hogere segment zijn authenticiteit en loyaliteit. Zeker in een tijd waar steeds meer online verkopen plaatsvinden. Consumenten kunnen wereldwijd terecht bij verschillende aanbieders. Denk alleen al aan het gigantische marktaandeel dat online aanbieders in de schoenenbranche hebben veroverd. Gelukkig is dat in de optiekwereld nog niet het geval. Kijk daarom als ondernemer vooral naar je eigen positionering en zoek de kwaliteit om je daarmee te onderscheiden.”

Eyevinci, grootste leverancier in de optiekbranche, deelt graag kennis. Kennis delen zij onder andere via webinars. Deze webinars zitten boordevol praktische tips en informatie, duren meestal één uur en zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Webinar “ hoe shopt de consument in 2020”, maandag 2 juni, 19:30 uur.

Deze nieuwe tijd vraagt om een nieuw soort ondernemerschap. Twee deskundigen, Frank van Rijk van RvR Retailspecialisten en Dick van der Niet van Not Just Vision, delen hun kennis tijdens de webinar “ hoe shopt de consument in 2020” op maandag 2 juni om 19.30 uur. Zij scannen het Retailonderzoek 2020 en geven hun visie over het toekomstperspectief van ondernemers binnen de optiekbranche.

Deze webinar gaat in op de volgende onderwerpen:

• Hoe shopt de consument in de toekomst?
• De uitkomst van het Retail2020 onderzoek
• Wat interesseert de consument nu echt?
• Storytelling, wat vertelt u uw klant?
• Storytelling brengt het verhaal van onderzoek, merk en apparatuur tot leven

Een aantal dagen voor de webinar krijgt u uw toegangscode toegestuurd.

Interesse? Aanmelden kan door een mail te sturen naar: marketing@eyevinci.nl

Be Sociable, Share!