Het Centrop en HOYA organiseren Google Glass Event

augustus 19, 2013

Google Glass is de meest spraakmakende technologische innovatie van het jaar. Hoewel pas beschikbaar in 2014, bieden Het Centrop en HOYA de Centrop-leden nu al een unieke mogelijkheid om op maandag 16 september kennis te maken met deze slimme bril. Deelnemers krijgt de kans om deze “hands-free technology” te bewonderen en de unieke mogelijkheden van dichtbij te ervaren. Dit onder begeleiding van twee experts, die u zullen meenemen in alle functionaliteit en hun visie over de nieuwe technologie met u delen.

Unieke Preview & Pretouch

Google Glass is een als bril uitgevoerde draagbare computer met een projectieschermpje waarmee de gebruiker, door met zijn stem of hoofdbewegingen opdrachten te geven, alles kan doen wat een smartphone doet. Denk aan e-mails lezen, foto’s en films maken, routes en data opvragen en ‘face to face’-telefoneren. De bril loopt vooruit op een toekomst waarin via ‘augmented reality’ de enorme hoeveelheden data die beschikbaar komen kunnen worden ontvangen, gebruikt en gedeeld.

Het Google Glass Event wordt gepresenteerd door Don Wettrick en Bernd Damme. Deze sprekers schetsen een duizelingwekkend beeld van wat deze innovatie ons gaat brengen. Don Wettrick is een gerenommeerde internationale spreker uit de Verenigde Staten die door Google is geselecteerd om Google Glass te testen. Don spreekt veel voor ondernemers waarbij hij op een inspirerende manier veel eye-openers geeft. Bernd Damme is als vice-chairman verbonden aan de Sagamores Foundation, hij is co-founder van Pelliano, e-commerce director bij NewTeam en adviseert onder andere het Ministerie van Economische Zaken en Landbouw & Innovatie.

Het Google Glass Event vindt plaats op maandag 16 september van 10.00 tot 13.00 uur (inclusief lunch) in Fort Voordorp in Groenekan, bij Utrecht. De ontvangst is vanaf 09.30 uur.

Centrop-leden kunnen zich aanmelden via het ledenportal op www.centrop.nl.

Be Sociable, Share!