Grenzen verleggen met de HOYA Cycling Tour

april 21, 2016

Ondernemen in de optiekbranche is continu grenzen verleggen en altijd klaar zijn voor de demarrage en een hogere versnelling. Die cruciale vaardigheden van ondernemerschap worden nu speels, sportief en in teamverband op de proef gesteld.

Opmaak 1

Op zondagmiddag 26 juni verwelkomt HOYA relaties in Parkhotel Valkenburg. Na het diner verzorgt Steven Rooks, één van de beste klimmers uit de Nederlandse geschiedenis, een boeiend avondprogramma met als thema succesvol samenwerken, de top bereiken, presteren en omgaan met tegenslagen. Op maandagochtend worden grenzen verlegd en verbindingen gemaakt. Tijdens een koerstocht (naar keuze 50 of 75 kilometer) is Steven Rooks de instructeur, professioneel bijgestaan door ploegleiders, een mecanicien met volgauto en EHBO. Na afloop van de tocht is er een afsluitend wielrennersmenu en worden de HOYA CYCLING TOUR prijzen uitgereikt.

Deelnamekosten zijn beperkt en kunnen zelfs teruggebracht worden naar nul door het bestellen van HOYA Sportive brillenglazen. Deelname is voorbehouden aan opticiens waar HOYA kernleverancier is. Wacht niet te lang met inschrijven, omdat de capaciteit beperkt is (vol = vol).

Portret van Steven Rooks Foto ; Pim Ras Portret van Steven Rooks / Foto: Pim Ras

 

HOYA-logo

 

Neem voor meer informatie
contact op met
HOYA Lens Nederland B.V.,
Tel. 0297 – 514 314.

 

 

 

 

Be Sociable, Share!