Eyescan Congres

oktober 23, 2012

Eyescan oogzorgcongres, 25 en 26 november: aftrap van nieuw tijdperk met André Kuipers als dagvoorzitter

Eyescan treedt als eerste in Nederland een nieuw tijdperk in op het gebied van lensvervangende operaties met FemtoPhaco lasertechnologie. Daarom organiseert Eyescan op zondag 25 en maandag 26 november 2012 een tweedaags congres in Hotels van Oranje te Noordwijk aan Zee. Het congres staat in het teken van de toekomst van oogzorg in Nederland. Middels live surgery, inspirerende workshops, innovatieve productlanceringen en lezingen van o.a. astronaut André Kuipers en hoogleraar Internetmarketing Cor Molenaar, krijgen bezoekers inzicht in de onderscheidende mogelijkheden die oogzorg hen nu en in de toekomst biedt.

Het congres is buitengewoon interessant voor optometristen, optiekondernemers, contactlensspecialisten, opticiens, oogartsen en iedereen die inspiratie wil opdoen om zich in de toekomst te blijven onderscheiden in de oogzorg. Zo wordt de nieuwste techniek met de FemtoPhacolaser voor lensvervangende operaties middels live surgery geïntroduceerd, is er live surgery met de Schwind Amaris 750S, hoort u over de prijswinnende Varilux S-Series lenzen, zijn er workshops over OCT, funduscamera, droge ogen, multifocale implantlenzen, loyaliteit en lens lease systemen in de optiek, scleralenzen, keratoconus lenzen en crosslinking, multifocale contactlenzen en cursussen van stichting Oog voor Gezondheid.

Walking dinner en beachparty: thema toekomst
Zondagavond is iedereen welkom in Beachclub O voor het Walking Dinner. Vervolgens gaat de avond over in een spetterend feest met live muziek. Het thema van de avond is ‘toekomst’. Voor alle congresdeelnemers heeft Eyescan vijf-sterren hotelkamers gereserveerd tegen een gereduceerd tarief. Een unieke gelegenheid om de avond in stijl af te sluiten.

Aanmelden congres
Aanmelden voor het congres kan via www.eyescan.nl/congres. Iedereen die zich vóór 20 oktober registreert profiteert van 50 euro korting op de registratiekosten. Eyescan Premium & Care members krijgen daarbovenop 60 euro korting als ze beide dagen bezoeken. Accreditatie is aangevraagd bij StADAP en ANVC.

Voor meer informatie over het congres en het voorlopige programma
kijkt u op www.eyescan.nl/congres.

Be Sociable, Share!