Eyes Never Lie

februari 4, 2019

Ogen liegen nooit. Niet als het om emoties gaat. Ze kunnen lachen, huilen, boos zijn, vuurspuwen maar ook verleiden.

Ogen liegen ook niet als ze ons vertellen dat ze niet meer zo goed functioneren. Als de kleine lettertjes wat wazig worden of de verkeersborden wat moeilijker van afstand te lezen zijn.

En ogen liegen niet als de optometrist erin kijkt en controleert of ze gezond zijn.

Onze Eyes Never Lie campagne is een vervolg op ons veel bekeken ‘omdat je ogen het waard zijn’ filmpje en heeft als doel consumenten bewust te maken van het belang van hun ogen en van de signalen die hun ogen afgeven. Signalen die niet genegeerd moeten worden.

Ogen liegen niet dus je kunt er maar beter goed naar luisteren en op tijd een afspraak met de vakman-specialist maken.

De campagne is eind vorig jaar gelanceerd en inmiddels hebben tal van consumenten via deelnemende opticiens een foto in het Eyes Never Lie t-shirt op hun Instagram- of Facebookpagina gepost. Er zijn door opticiens castingdagen georganiseerd om nieuwe gezichten voor de campagne te zoeken, het beeld prijkt trots op een gigantisch billboard in Ede en steeds meer zelfstandige opticiens doen mee en helpen ons de boodschap te verspreiden.

En dat is nog maar het begin. Dit voorjaar verschijnt er een prachtig Eyes Never Lie magazine vol met informatie over ogen, oogafwijkingen en een keur aan kijkoplossingen die zelfstandige opticiens aanbieden.

Wil je dit magazine straks ook weggeven in de winkel en consumenten op een hele mooie manier informeren over ogen, oogafwijkingen en kijkoplossingen? Doe dan mee met de Eyes Never Lie campagne. Dat kost slechts 250 euro en daarvoor krijg je magazines, t-shirts, de prachtige campagnefoto’s en regelmatig kant-en-klare updates voor je eigen sociale mediapagina’s.

Schrijf je nu in of stuur een email aan notjustvision@gmail.com   

 

Be Sociable, Share!