EyeDrive promotiematerialen, nu beschikbaar bij HOC

december 20, 2016

eyedrive-t-banner

EyeDrive brillenglazen met de unieke ReflectControlCoating zijn speciaal ontworpen voor autorijden, zowel  ‘s avonds als overdag. De brillenglazen verminderen hinderlijke schittering van verlichting en tegenliggers in de avond tot 90%* waardoor belangrijke details beter opvallen en autorijden veiliger en ontspannen wordt. Een uitkomst voor de wintermaanden op regenachtige dagen of vroege schemering!

Maak gebruik van de point of sale materialen die beschikbaar zijn voor de presentatie in en om uw winkel, zoals de beachflag, roll-up banner, twee soorten posters, wobblers, countercard en de DM-kaart. U kunt de verschillende materialen eenvoudig bestellen bij HOC, direct via de HOC webshop of aanvragen per mail marketing@hocsite.com.

Digitale communicatiematerialen

Download uw bestanden eenvoudig en snel via de HOC website/downloads. De volgende concepten zijn voor u beschikbaar: persbericht, Facebook visual, webbanners en een advertentie-voorbeeld.

Heeft u interesse voor specifieke maatwerkvoorstellen of ondersteuning van uw ideeën, mail dan uw verzoek aan marketing@hocsite.com.

Voor productinformatie kunt u contact opnemen met uw account manager of klantenservice via tel.nr. 020-6 951 951.

* Tot 90% minder reflecties ten opzichte van niet ontspiegelde kunststof brillenglazen (index 1.60).

EyeDrive, een verschil van dag en nacht

eyedrive-r-njvAls het avond wordt schakelen onze ogen over op nachtmodus. Het zicht wordt slechter en we zijn gevoeliger voor wisselende lichtomstandigheden. Plotselinge schittering van koplampen van tegenliggers kunnen ons zicht binnen enkele seconden drastisch verminderen.

Reflect Control Coating is speciaal ontworpen voor scherp en helder zicht overdag en ‘snachts. Het neemt irriterende effecten weg als gevolg van te veel licht en maakt contrasten opvallend zichtbaar. EyeDrive bewijst vooral in het donker de voordelen voor extra scherp en helder zicht.

TIP: EyeDrive brillenglazen in combinatie met Transitions XTRActive bieden nog meer kijkcomfort, doordat deze tot 50% meekleuren achter de autoruit.

Bezoek www.eyedrive.nl en ervaar direct de unieke effecten van EyeDrive brillenglazen

HOC-logo

Be Sociable, Share!