EyeDrive brillenglazen met Reflect Control Coating. De perfecte kijkoplossing voor autorijden

juni 30, 2016

HOC-NS-16-06-30-T
HOC introduceert EyeDrive brillenglazen, met de unieke ReflectControlCoating, speciaal ontworpen voor tijdens autorijden, zowel ‘s avonds als overdag. De brillenglazen verminderen hinderlijke schittering tot 90%, waardoor belangrijke details beter opvallen en autorijden veiliger en ontspannen wordt.

EyeDrive heeft twee compleet nieuwe innovaties samengebracht. De ontwerpen van de multifocale brillenglazen hebben een comfortabel kijkcomfort met in het topsegment een speciaal breed tussengebied om ook de navigatie, binnenspiegel, zijspiegels en het dashboard van de auto scherp te kunnen waarnemen. Het enkelvoudige brillenglas EyeDrive Pro heeft een sterkte-aanpassing om het mesopisch, fototopisch en scotopisch (de grootte van de pupil) te corrigeren.

HOC heeft een speciale website www.eyedrive.nl gelanceerd om de effecten van EyeDrive te laten zien aan uw consument.

Bijna 50% van alle autobestuurders heeft last van hinderlijke schittering tijdens het autorijden van tegenliggers, verkeerslichten of straatverlichting. EyeDrive brillenglazen met Reflect Control Coating (RCC) zijn een ideale oplossing voor iedere automobilist. De consument ervaart veel voordelen van EyeDrive brillenglazen:

  • Tot 90% minder hinderlijke schittering Veilig en ontspannen autorijden
  • Contrastrijk zicht zodat belangrijke details eerder opvallen
  • Groot blikveld voor wisselend kijkgedrag op de weg, dashboard, navigatie en spiegels
  • Beschikbaar in enkelvoudig en multifocaal

 

EyeDrive, een verschil van dag en nacht

HOC-NS-16-06-30-RGTAls het avond wordt schakelen onze ogen over op nachtmodus. Het zicht wordt slechter en we zijn gevoeliger voor wisselende lichtomstandigheden. Plotselinge schittering van koplampen van tegenliggers kunnen ons zicht binnen enkele seconden drastisch verminderen.

Reflect Control Coating is speciaal ontworpen voor scherp en helder zicht overdag en ‘snachts. Het neemt irriterende effecten weg als gevolg van te veel licht en maakt contrasten opvallend zichtbaar. EyeDrive bewijst vooral in het donker de voordelen voor extra scherp en helder zicht.

 

TIP: EyeDrive brillenglazen in combinatie met Transitions XTRActive bieden nog meer kijkcomfort, doordat deze tot 50% meekleuren achter de autoruit.

HOC-NS-16-06-30-XTR
Wilt u de meer informatie over de zonnebril op sterkte promotie van HOC, mail dan naar marketing@hocsite.com of kijk op www.hocsite.com en bestel direct uw point-of-sale materialen in de marketing webshop.

HOC-logo

Be Sociable, Share!