ESSILORS BEURSACTIES OM NIET TE MISSEN: NAUTILUS & NEPTUNE

januari 27, 2017

Ook aankomende beurs is een bezoekje aan de Essilor stands op de Centrop en Hall of Frames beurs de moeite waard. Onder het genot van een kopje koffie demonstreren wij graag de verschillende onderdelen van de Essilor klantreis aan u. Want ook in 2017 is dit onderwerp actueel. De klantreis is geen standaard verhaal, maar bestaat uit verschillende bouwstenen die voor uw optiekzaak van onderscheidende waarde zijn. Daarom staan ook deze beurs onze adviseurs weer voor u klaar om hierover van gedachten te wisselen.

02-ESSILOR-BEURS-F17

Een bezoekje aan de Essilor stands is extra interessant, want we hebben weer leuke beursacties voor u:

Bezoek de Essilor en O’Max Instruments stand op de Centrop Sales en maak kans op een Neptune Filtersysteem ter waarde van €4.000,-* voor uw slijpsysteem.  Door te investeren in hoogwaardige instrumenten investeert u in een belangrijk deel van uw klantreis. Essilor en O’Max Instruments bieden een totaaloplossing voor uw winkel, bestaande uit hoogwaardige Topcon refractieapparatuur, slijp- en digitale meetsystemen.Kom langs op de stand en vraag naar een demonstratie.                                                                                       

Bezoek de Essilor stand op de Hall of Frames, speel mee met de beurseditie van de Eyezen challenge en maak kans op een Nautilus virtual reality-bril*!


eyezen-xt
Bent u al bekend met alle tools en diensten uit de klantreis? Wij kunnen u er alles over vertellen op onze stand op de Centrop-beurs. En omdat de eerste nationale campagne van 2017, Eyezen, nog volop in de media is, gaan wij de uitdaging graag met u aan. Speel de Eyezen challenge op onze stand én misschien kunt u de klantbeleving in uw optiekzaak naar het volgende level brengen met een nieuwe Nautilus!

 

* kijk voor de actievoorwaarden op www.essilorpro.nl

 

Be Sociable, Share!