Essilor zonneglazencampagne 2016

maart 18, 2016

Bent u al klaar voor het zonneseizoen 2016? Het zonneglazenassortiment van Essilor is dit jaar weer verder uitgebreid. Er zijn maar liefst 4 nieuwe e-mirror spiegelcoatingen, een nieuwe Xperio-kleur en twee nieuwe sportkleuren aan het bestaande assortiment toegevoegd! Naast deze nieuwe kleuren introduceert Essilor ook het vernieuwde Varilux sport brillenglas, welke eveneens gecombineerd kan worden met Sunmax.

500x180 VT_SUN

Naast het brede zonneglazenassortiment heeft Essilor voor u ook de nodige marketingmaterialen uitgewerkt. Naast de gebruikelijke POS-materialen en lokale communicatiemiddelen, biedt de zonneglazencampagne 2016 twee vernieuwde marketingtools:

➢ Het Eye Special magazine is geheel vernieuwd in samenwerking met Eyeline en Loyalty Lab. Een Huis-aan-Huis-magazine boordevol met interessante en leuke artikelen over u als vakopticien, het belang van goede oogbescherming, trends in de optiek en nog veel meer. Het magazine kan gepersonaliseerd worden, zodat u uw potentiële klanten aan kunt schrijven uit uw naam.

➢ Goed voor Ogen-pakket. Bent u wel Uneyeted-lid, maar geen Goed voor Ogen-deelnemer? Deze zonneglazencampagne kunt u tóch deelnemen aan de Goed voor Ogen-weken. U ontvangt dan een voordelig pakket wat u kunt voldoen in Futures. Een leuk evenement voor in uw optiekzaak om klanten en prospects naar uw winkel te trekken.

Uneyeted-leden ontvangen automatisch het POS-pakket van deze campagne. Voor het inzien van de aanvullende campagnematerialen, de prijzen van producten en extra bestellingen kunt u terecht op de Uneyeted portal (www.uneyeted.nl). Zorg ervoor dat u uw inschrijving afrondt voor 3 april a.s. Bij vragen kunt u uiteraard ook terecht bij uw optiekadviseur of de Essilor klantenservice (Tel.: 088 – 0888 111).

 

Be Sociable, Share!