ESSILOR KONDIGT SUN CAMPAGNE AAN

februari 14, 2017

Op het terras tijdens de wintersportvakantie, tijdens een wandeling op een zonnige lentedag of op het strand in de zomer… De zonnebril komt komende maanden zeker van pas. Tijd voor Essilor om haar zonneglazencampagne en -assortiment van 2017 te presenteren!

ESSILOR-SUN_FEB17

Campagne

Het zonneglazenassortiment wordt ondersteund door een campagne die in het teken staat van oogbescherming. Want helaas weten veel mensen nog niet hoe belangrijk het is om een zonnebril met de juiste UV-bescherming te dragen. Gelukkig gaan oogbescherming en een modieuze  look goed samen, dat bewijst het bijbehorende campagnemateriaal. Het campagnemateriaal is voorzien van een eigentijdse visual met de boodschap ‘bescherm je ogen net zo goed als je huid’. Tevens is er ruimte voor Uneyeted-leden om hun eigen actie te belichten.

Nieuw in het assortiment

Het zonneglazenassortiment van Essilor bestaat uit ruime kleurmogelijkheden, Xperio gepolariseerde brillenglazen, spiegelcoatings, dégradés en Sunmax. Het assortiment is uitgebreid met twee tijdloze Sun Physio-kleuren en twee nieuwe e-mirrors. Tevens worden Shadow mirrors en Crizal Transitions Xtractive Flash to Mirror geïntroduceerd. De eerste biedt de brildrager een subtiele look die iets minder uitgesproken is dan een gewone e-mirror. Flash to Mirror zijn meekleurende brillenglazen met alle voordelen van Crizal Transitions Xtractive, voorzien van de gave uitstraling van een mirror

Het scherp geprijsde zonneglazenassortiment is het hele jaar beschikbaar in de bestelsystemen.

Deelnemen

Uneyeted-leden kunnen hun zonneglazen en actie extra onder aandacht brengen door gebruik te maken van het campagnemateriaal dat Essilor heeft ontwikkeld. Inschrijven kan t/m 26 maart a.s. via www.uneyeted.nl. De campagneperiode start op 24 mei en eindigt op 30 juni a.s..

 


 

Actieprijzen Essilor tweede paren hele jaar door beschikbaar

Essilor-TWEEDE

Dit jaar maakt Essilor het verkopen van tweede paren nog eenvoudiger. Met ingang van 1 januari jl. staat het actieaanbod tweede paren namelijk standaard voor Uneyeted-leden open!

U weet dus altijd welke producten u voordelig als tweede paar kunt aanbieden én u hoeft geen klanten teleur te stellen buiten de nationale voor- en najaarscampagnes om. Wel profiteert u in die periode van extra landelijke media-aandacht, dus vergeet niet uw medewerkers te informeren over uw call-to-action.

Meer informatie vindt u op de Essilor pro business website (www.essilorpro.nl).

 


 

Eerste campagne Essilor 2017 een feit!

eyezen-t2De Essilor Eyezen campagne is op maandag 6 januari j.l. gestart. Deze grote landelijke campagne wordt gevoerd door alle Uneyeted-leden, welke zijn voorzien van een compleet POS-pakket en gebruik kunnen maken van de marketingtools die binnen de campagne aangeboden worden. Essilor investeert net zoals begin 2016, in een online mediacampagne, specifiek gericht op de jongere digitale doelgroep.

De Eyezen campagne is gericht op de jongere digitale generatie en vraagt aandacht voor digitale (oog-)klachten. Een belangrijk onderwerp waar velen zich in zullen herkennen. Maar nog lang niet iedereen is bekend met Essilor Eyezen als oplossing voor deze eigentijdse oogklachten.

Eyezen app

Speciaal voor de campagne lanceert Essilor een Nederlandse Eyezen app; een gratis coachings-app ter ondersteuning van uw dagelijkse digitale activiteiten zodat u geniet van een ontspannen digitale levensstijl.


eyezen-xtEyezen challenge

Tijdens de actieperiode kan er weer gegamed worden! Kent u de Eyezen Challenge nog? Een game welke inspeelt op de bewustwording onder gamers voor de gevaren van blauwlicht en digitale oogklachten. Ontdek op www.eyezen-challenge.nl hoe het werkt en hoe men kans kan maken op een Playstation4!

Nationale mediacampagne

Ook voor deze campagne investeert Essilor weer in media. Door de media specifiek in te kopen op de jongere digitale doelgroep kan er gedurende de actieperiode een effectief bereik worden opgebouwd. De actiepagina kan gevonden worden via Google zoekwoordadvertenties. Daarnaast wordt er actief geadverteerd op Facebook en Instagram. Als kers op de taart, zijn de Eyezen Challenge banners te zien op vooraanstaande Nederlandse gaming sites. Alle clicks die voortkomen uit deze media-investeringen zorgen voor extra traffic naar de actiepagina en de campagne-shoplocator met Uneyeted-leden.

Be Sociable, Share!