Derde editie HOYA Cycling Tour op 24 en 25 juni

mei 17, 2018

Hoya-Ad-01

Op 24 en 25 juni 2018 organiseert HOYA voor de derde keer de uitdagende HOYA Cycling Tour in het heuvelachtige landschap rondom Valkenburg, Limburg. Deze keer inclusief een individuele klimtijdrit waarin de deelnemers worden uitgedaagd om het beste uit henzelf te halen. Hierbij worden ze begeleid door Steven Rooks en ‘de leeuw van Vlaanderen’, Johan Museeuw, die gedurende deze twee dagen hun visie en technieken delen.

Cycling-RightOp zondagmiddag 24 juni verwelkomt HOYA de deelnemers in Parkhotel Valkenburg voor een masterclass door Rooks en Museeuw en een gezellige barbecue. Tijdens de koerstocht op maandag 26 juni wordt er gereden in verschillende niveaus, van beginnend tot en met zeer gevorderd. De ploegen worden bijgestaan door ploegleiders, mecaniciens en EHBO. Professionele wielerkleding wordt verzorgd, evenals racefietsen en helmen voor wie deze niet zelf heeft. Na afloop van de tocht is er een afsluitend wielrennersmenu en worden de prijzen uitgereikt.

Wacht niet te lang met inschrijven, omdat de capaciteit beperkt is (vol = vol). Opticiens waar HOYA kernleverancier is krijgen voorrang. Neem voor meer informatie contact op met HOYA Lens Nederland B.V., Tel. 0297 – 514 314.

Hoya-Ad-02

 

HOYA-logo
Neem voor meer informatie
contact op met
HOYA Lens Nederland B.V.,
Tel. 0297 – 514 314.

 

Be Sociable, Share!