COLORTHIN

juli 13, 2014

COLORTHIN Calvin Klein maakt gebruik van een nieuwe en innoverende technologie voor het creëren van lichte, flexibele en kleurrijke stijlen. COLORTHIN Calvin Klein wordt gelanceerd in juni 2014 en bevat vijf kunststof en vier metalen monturen, elk beschikbaar in 5 levendige kleuren.

COLORTHIN Calvin Klein is gemaakt in Italië en staat voor de nieuwste technologie – extreme lichtheid en flexibiliteit, in combinatie met een geraffineerde materiaalkeuze maakt de brillen uniek.

Deze frisse stijlen bevatten een goede kwaliteit geheugenmateriaal, zijn resistent tegen scheurtjes en voelen zo licht als veren. De monturen behouden altijd de correcte positie en passen bij ieder gezichtstype; daarnaast zijn de COLORTHIN Calvin Klein monturen 100% hypoallergeen.

De collectie is tevens duurzaam en flexibel onder alle condities, met een aanpassingsvermogen aan temperaturen van -25° tot 70° Celsius. De veren zijn buigzaam tot een hoek van 180°.

De functionele frames van de COLORTHIN Calvin Klein lijn worden gekenmerkt door felle en diepe kleuren, met een zachte en matte afwerking. De brillen zijn geschikt voor de meeste lenzen die momenteel op de markt zijn.

Be Sociable, Share!