Centrop Award 2013: HOYA als beste beoordeeld op alle aspecten

september 9, 2013

HOYA heeft de Centrop Award 2013 voor de beste leverancier van brillenglazen gewonnen die op 8 september voor de elfde maal werd uitgereikt tijdens de Centrop Sales. Uit de tevredenheidsenquéte die de Centrop-leden hebben ingevuld bleek dat HOYA op alle acht beoordeelde aspecten beter scoorde dan het gemiddelde van alle glasfabrikanten.

Het overall rapportcijfer dat HOYA ontving was een 8,52 en op geen enkel ondervraagd onderdeel was de beoordeling lager dan 8,31. Het hoogst scoorden telefonische afhandeling (8,69), afgesproken levertijden (8,63) en reclamatie- en coulancegedrag (8,63), gevolgd door productkwaliteit (8,56), vertegenwoordigersbezoek (8,56), prijs/kwaliteitverhouding (8,38), promotie- en verkoopondersteuning (8,38) en keuze voor de zelfstandige ondernemers (8,31).

Ten opzichte van alle glasleveranciers scoorde HOYA overall 9% hoger, met promotie- en verkoopondersteuning 19% hoger en met vertegenwoordigersbezoek 14% hoger.

Rob Rameckers, Algemeen Directeur van HOYA Lens Nederland B.V.: ‘Niet alleen zijn wij trots op deze prijs, wij zien het vooral als een teken van erkenning van onze afnemers. Ook geeft het ons het voordeel dat wij nóg meer een gevoel van vertrouwen en kwaliteit kunnen creëren bij zowel onze bestaande als toekomstige afnemers. Het is een kroon op ons werk en de perfecte motivatie om als team te werken aan het nog verder optimaliseren van onze producten, diensten en service.’

Be Sociable, Share!