CAZAL goes BOLD

juli 3, 2023

Cazal is nog nooit zo populair geweest als nu. De consument durft steeds vaker te kiezen voor meer uitgesproken en stoere modellen en verwacht die juist bij de zelfstandige opticien te vinden. Die moet zijn collectie dan ook overeenkomstig aanpassen en up-to-date houden.

Cazal is altijd een betrouwbare partner van de zelfstandige opticien geweest en zal dat altijd blijven. Het designteam werkt onveranderd in de geest van Cari Zalloni. Veel van zijn iconische modellen passen nog steeds naadloos bij de trend van nu en het huidige designteam is hij nog altijd een onuitputtelijke inspiratiebron.    

Natuurlijk is Cazal er straks ook bij tijdens
de BOLD op 10 en 11 september

Je vindt ons in stand U04, niet helemaal toevallig direct naast de NanaWoody&John koffie- en cocktailbar want gezelligheid staat bij Cazal altijd hoog in het vaandel. Work hard, play hard!

Vanzelfsprekend zijn er straks op de beurs weer volop nieuwe modellen waaronder een uitbreiding van de nieuwe damescollectie waarvan we dit voorjaar de eerste modellen konden laten zien. Alles bij elkaar veel te veel om hier te laten zien dus kom op de beurs gewoon even kijken! Tot dan!

Be Sociable, Share!