BRETT

augustus 15, 2023

BRETT heeft zich in een relatief korte tijd ontwikkeld tot een opvallend, herkenbaar en geliefd (zonne)brillenmerk voor mannen. Het verrast regelmatig met bijzondere modellen.  Dit najaar lanceert het een unieke limited edition waarvan er maar zo weinig gemaakt worden dat wij er voor Nederland slechts 12 krijgen. De lancering vindt plaats tijdens de Estoril Classics op het beroemde circuit in Portugal en jij kunt daarbij zijn.

We hebben rondom deze unieke bril een spectaculair marketingpakket bedacht zodat BRETT en jij maximaal profiteren van de publiciteit die we met deze limited edition gaan creëren.

Dat begint met een twee-daagse trip naar de Estoril Classics waar de bril gelanceerd wordt. Daarna volgt een grote on- en offline reclamecampagne waarin de 12 winkels die deze bril hebben natuurlijk de hoofdrol spelen.

Meedoen of meer horen over dit unieke project? Loop even binnen op de stand en we vertellen je er alles over. Natuurlijk kan je dan desgewenst direct ook even de nieuwe modellen voor dit najaar bekijken!

We zien jullie graag in stand U06


Be Sociable, Share!