Boost uw zonneglazenverkoop met de Essilor zonneglazencampagne 2014

februari 20, 2014

Als onderdeel van het Uneyeted-lidmaatschap heeft Essilor dit jaar weer een zonneglazencampagne ontwikkeld. Het doel van deze campagne is om Uneyeted-leden, slagkracht te geven in hun consumentencommunicatie. Zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar een compleet concept klaar staan.

Consumentencampagne

Uiteindelijk draait het om maatwerk. Als glasleverancier willen wij ons niet enkel onderscheiden met maatwerk kijkoplossingen en een brede service aan onze klanten. Ook de marketingondersteuning die wij bieden binnen het Uneyeted-lidmaatschap is erop gericht om flexibel aan alle wensen te kunnen voldoen. Zo kunnen Uneyeted-leden de marketingelementen selecteren waarmee ze verwachten hun strategie en doelstellingen te kunnen realiseren.

Voor de zonneglazencampagne 2014 hebben wij daarom twee campagnes uitgewerkt: Crizal UV en Xperio.

De thematiek van beide campagnes is opgebouwd volgens het bekende ‘Eye opener’-concept. E-SPF (Eye-Sun Protection Factor) en/of de voordelen van gepolariseerde glazen spelen een belangrijke rol in de communicatie.

Meer informatie over de zonneglazencampagne is verkrijgbaar via uw optiekadviseur en de Uneyeted Helpdesk (088 – 0888 111)

Uneyeted-leden kunnen zich tot 17 maart a.s. inschrijven voor een van de campagnes via de nieuwe campagnebestelsite: de Uneyeted Portal. Ga hiervoor naar: www.uneyeted.nl

Een compleet zonneglazen actieassortiment met aantrekkelijke prijzen

Haal het beste uit uw campagne met behulp van het scherpgeprijsde zonneglazen actieassortiment van Essilor. Omdat wij uw klant met een zonnebril hetzelfde kijkcomfort willen bieden als met een heldere bril, bieden wij nu ook Varilux S-series en Physio Fit aan in het zonneglazenassortiment. Zo kunt u de doelgroepen voor deze producten een aantrekkelijk voorstel doen voor een zonnebril op sterkte.

Be Sociable, Share!