Begin het nieuwe seizoen goed met HOC zonneglazen!

maart 8, 2017

HOC presenteert de nieuwe communicatie materialen voor de zonnebril op sterkte promotie. Flexibel in gebruik, functioneel en stijlvol, nét als de zonneglazen zelf!

HOC-XT-RIn het veelzijdige HOC zonneglazen assortiment is keuze genoeg om bij stralende zon, maar ook voor mindere weersomstandigheden de zonnebril op sterkte te adviseren.

Overtuig uw consument van de modieuze zonneglazentinten in uni, dégradé, spiegelcoatingen en polariserende zonneglazen en van de intelligente Transitions meekleurende brillenglazen. Ze bieden allemaal optimale bescherming tegen de zon en schadelijke UV-straling.

Volg de trend van het aanbieden van de extra bril met zonnebrillen uit de Fit2Fashion complete pair collectie. Deze zonnebrillen kunnen nu ook worden voorzien van Mirror spiegelcoatings!

Adviseer uw sportieve consument Nova Sport curve zonneglazen of biedt hem of haar de voordelen van polariserende zonneglazen. De ideale oplossing voor perfect zicht zonder hinderlijke schittering op de weg of op het water.

Kortom, HOC heeft zonneglazen voor ieder gebruiksmoment!

Dit zijn úw voordelen met de HOC zonneglazenpromotie 2017:

  • Zeer compleet en flexibel aanbod communicatiematerialen (inclusief de populaire beachflags en instore movie).
  • HOC marketing verzorgt uw zonnebrilpromotie op maat met diverse print- en digitale concepten. Ga naar de website of marketing webshop voor meer informatie.
  • Polaroid zonneglazen zijn het hele jaar exclusief bij HOC beschikbaar tegen aantrekkelijke netto inkoopprijzen.
  • U speelt in op een actueel onderwerp met de dagelijkse impact van UV-straling op onze ogen. HOC zonneglazen met een Solaire UV coating op de achterzijde beschermen consumenten tot 50x méér tegen directe én reflecterende UV-straling.
  • De scherp geprijsde zonneglazen en opties staan overzichtelijk vermeld in de tab Zonneglazen in de HOC catalogus.

Het complete overzicht van de nieuwe print en digitale materialen voor de zonneglazen communicatie is binnenkort beschikbaar in de HOC webshop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice:
HOC-Logo

T. 020 6 951 951.
marketing@hocsite.com
www.hocsite.com

 

 

 

Be Sociable, Share!