All eyes on 2017!

december 9, 2016

Heeft u al plannen gemaakt op basis van het Essilor jaarplan?

02-essilor-dec16

Het einde van 2016 nadert en alle ogen zijn gericht op het nieuwe jaar. Heeft u uw marketingstrategie voor 2017 al bepaald? Het is een cliché, maar het is wel waar: een nieuw jaar biedt nieuwe kansen. Daarom helpt Essilor u in 2017 graag met een sterk plan om uw winkel en onze producten in de kijker te zetten. Deze week hebben wij het jaarplan per post naar u verstuurd! Online nalezen kan uiteraard ook. Ga dan naar de Essilor pro business website en schrijf u meteen in voor de campagnes van 2017! Wanneer u uw inschrijving voor 31 december a.s. voltooit maakt u kans op een retailtour met uw team naar Amsterdam!

Campagnes 2017

In 2017 kunt u als Uneyeted-lid deelnemen aan maar liefst 6 campagnes: Eyezen, Varilux voorjaar, Sun, Transitions, Activity en de bekende Varilux najaarscampagne! Elke campagne is gericht op een specifieke doelgroep. Zoals u van Essilor gewend bent wordt er ook aandacht besteed aan deze merken in de media. We starten het jaar sterk met een online campagne op Eyezen, gevolgd door de nationale TV en online campagne op Varilux. Deze wordt in het najaar ook groots herhaald. Mis deze exposure niet en zorg ervoor dat u tijdens de actieperiode ook lokaal actief communiceert met de campagnematerialen.

Vernieuwde trainingscyclus!

Sinds de lancering van het Essilor trainingsprogramma hebben wij veel Uneyeted-leden mogen inspireren en adviseren. Aankomend jaar bieden wij het trainingsprogramma aan in een nieuwe vorm. Deze is gebaseerd op de ervaringen die wij hebben vanuit het bestaande programma én de componenten van de klantreis. In een cyclus van 6 trainingen, verzorgd door vakkundige trainers, wordt elke deelnemer getraind in het optimaliseren van de reis die elke klant zou moeten afleggen binnen de optiekzaak.

Meer weten? Ontdek de mogelijkheden via essilorpro.nl of neem contact op met uw optiekadviseur.

 

vt_news_520-400_jaarplan_v1

 

Be Sociable, Share!