adidas eyewear onthult Official 2014 FIFA World Cup Brazil™ Edition

mei 12, 2014

adidas eyewear trapt deze zomer een balletje mee op het WK in Brazilië met de lancering van de kumacross Official 2014 FIFA World Cup Brazil™ Edition. De kleuren van de collectie weerspiegelen de traditionele, felgekleurde wensarmbandjes die in Brazilië gedragen worden, de sfeer van carnaval en de uitbundigheid en passie die voetbal in dit land oproept.

De kumacross-editie is gemaakt van een robuust SPX-materiaal dat heel goed bestand is tegen hoge temperaturen. De bril is flexibel en licht en de geribbelde uiteinden van de veren houden de bril perfect op zijn plek. De krasbestendige LST™-filters zorgen voor 100% UV-bescherming, zelfs als de zon sterk is. De brillen in de collectie zijn uitgerust met een gepatenteerd scharniermechanisme dat ervoor zorgt dat de veren loskomen van het montuur en niet breken als de bril van het hoofd valt. De kumacross kan worden voorzien van glazen op sterkte.

De kumacross Official 2014 FIFA World Cup™ Edition is verkrijgbaar in de uitvoeringen zwart 2014 edition, zwart bedrukt, wit bedrukt en groen bedrukt. Alle modellen uit de adidas eyewear-collectie zijn ontworpen en vervaardigd door de bekende brillenfabrikant Silhouette International in Oostenrijk. Ga naar www.adidas.com/eyewear voor meer informatie over deze en andere modellen van adidas eyewear.

Neem voor meer informatie contact op met Sandra van Renterghem, PR & Marketing Manager Silhouette Benelux, T (0032) 32 48 24 50, E s.vanrenterghem@be.silhouette.com

Be Sociable, Share!