ACTIEPRIJZEN ESSILOR TWEEDE PAREN HELE JAAR DOOR BESCHIKBAAR

februari 6, 2017

Essilor-TWEEDE

Dit jaar maakt Essilor het verkopen van tweede paren nog eenvoudiger. Met ingang van 1 januari jl. staat het actieaanbod tweede paren namelijk standaard voor Uneyeted-leden open!

U weet dus altijd welke producten u voordelig als tweede paar kunt aanbieden én u hoeft geen klanten teleur te stellen buiten de nationale voor- en najaarscampagnes om. Wel profiteert u in die periode van extra landelijke media-aandacht, dus vergeet niet uw medewerkers te informeren over uw call-to-action.

Meer informatie vindt u op de Essilor pro business website (www.essilorpro.nl).

 

Eerste campagne Essilor 2017 een feit!

eyezen-t2De Essilor Eyezen campagne is op maandag 6 januari j.l. gestart. Deze grote landelijke campagne wordt gevoerd door alle Uneyeted-leden, welke zijn voorzien van een compleet POS-pakket en gebruik kunnen maken van de marketingtools die binnen de campagne aangeboden worden. Essilor investeert net zoals begin 2016, in een online mediacampagne, specifiek gericht op de jongere digitale doelgroep.

De Eyezen campagne is gericht op de jongere digitale generatie en vraagt aandacht voor digitale (oog-)klachten. Een belangrijk onderwerp waar velen zich in zullen herkennen. Maar nog lang niet iedereen is bekend met Essilor Eyezen als oplossing voor deze eigentijdse oogklachten.

Eyezen app

Speciaal voor de campagne lanceert Essilor een Nederlandse Eyezen app; een gratis coachings-app ter ondersteuning van uw dagelijkse digitale activiteiten zodat u geniet van een ontspannen digitale levensstijl.


eyezen-xtEyezen challenge

Tijdens de actieperiode kan er weer gegamed worden! Kent u de Eyezen Challenge nog? Een game welke inspeelt op de bewustwording onder gamers voor de gevaren van blauwlicht en digitale oogklachten. Ontdek op www.eyezen-challenge.nl hoe het werkt en hoe men kans kan maken op een Playstation4!

Nationale mediacampagne

Ook voor deze campagne investeert Essilor weer in media. Door de media specifiek in te kopen op de jongere digitale doelgroep kan er gedurende de actieperiode een effectief bereik worden opgebouwd. De actiepagina kan gevonden worden via Google zoekwoordadvertenties. Daarnaast wordt er actief geadverteerd op Facebook en Instagram. Als kers op de taart, zijn de Eyezen Challenge banners te zien op vooraanstaande Nederlandse gaming sites. Alle clicks die voortkomen uit deze media-investeringen zorgen voor extra traffic naar de actiepagina en de campagne-shoplocator met Uneyeted-leden.

Be Sociable, Share!