Sfeervolle OPTI in wit en koud München

januari 16, 2024

Post image for Sfeervolle OPTI in wit en koud München

Het is pas halverwege januari en de eerste beurs van het jaar zit er alweer op. De OPTI in een lekker winters koud en wit München was zoals altijd prima georganiseerd, druk en gezellig. Vorig jaar wisten 15.000 mensen de beurs te vinden. Dit jaar waren dat er 21.500. Logisch dus dat de organisatie en de exposanten blij en tevreden naar huis gingen en hetzelfde geldt waarschijnlijk voor de bezoekers. De branche floreert en de vooruitzichten zijn uitstekend en dat kwam de sfeer natuurlijk ten goede.

De innovaties zitten bij de monturen en de zonnebrillen vooral in het materiaalgebruik en de productiemethoden waarbij duurzaamheid en draagcomfort een grote rol spelen. Nu is het zaak om ook de consument over al die innovaties te informeren waarbij de zelfstandige opticiens een voortrekkersrol kunnen vervullen en zich eens te meer kunnen onderscheiden van de ketens.

De stands van de meeste merken gaan van München min of meer rechtstreeks door naar Milaan waar over minder dan drie weken alweer de MIDO gehouden wordt en we dus nog een kans krijgen alle nieuwe collecties en innovaties te zien. Volgend jaar geldt dat in extremis want dan wordt de OPTI van 31 januari tot en met 2 februari gehouden en de MIDO van 8 tot en met 10 februari. Dan kunnen we dus echt rechtstreeks van München naar Milaan!

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: