SEIKO VISION en TEAM GULLIT gaan samenwerken

oktober 7, 2021

Post image for SEIKO VISION en TEAM GULLIT gaan samenwerken

Begin 2018 lanceerde Ruud Gullit de eerste professionele en onafhankelijke FIFA-academy ter wereld. Het team biedt veelbelovende talenten professionele begeleiding en training en helpt ze hun spel naar een hoger niveau te tillen. De spelers hebben al meerdere Europese en Nederlandse kampioenschappen gewonnen. Team Gullit ondersteunt de talenten op het gebied van management, sociale media en het opbouwen van hun persoonlijke merk. SEIKO VISION richt zich in Nederland sterk op een jonge doelgroep en bereikt die mede door de samenwerking met professionele e-sporters. Deze overeenkomst met TEAM GULLIT is een logisch vervolg op eerdere activiteiten. Het doel is (jonge) gamers te vertellen dat het belangrijk is dat ze goed voor hun ogen zorgen. Veel gamers belasten hun ogen extreem en spelen niet zelden uren achter elkaar in slecht verlichte ruimtes. Met hulp van professionele e-sporters vertelt SEIKO VISION ze dat het verstandig is hun ogen regelmatig te laten testen. Scherp zien en snel kunnen reageren is voor gamers uiteraard essentieel en daarnaast kan een bril met glazen die het blauwe licht blokkeren voor meer rust aan de ogen en betere prestaties zorgen.

Met TEAM GULLIT kunnen nog veel meer jonge gamers bereikt worden. De samenwerking past perfect binnen de doelstellingen van TEAM GULLIT dat zich steeds meer richt op educatie en het delen van informatie. Niet alleen de tips en tricks bij het gamen maar ook op andere gebieden die belangrijk kunnen zijn om een goede e-sporter te worden.

SEIKO VISION investeert veel in het bereiken van deze jonge en zeer interessante doelgroep. Nu de contracten getekend zijn, wordt er hard gewerkt aan een grote online campagne die jongeren aan gaat spreken en waarbij de SEIKO VISION dealers uiteraard actief betrokken zullen worden.

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: