Save the date!!

mei 2, 2024

Post image for Save the date!!

De partnerbedrijven en –merken van NanaWoody&John investeren niet alleen met grote advertentiecampagnes op sociale media in hun merkbekendheid en merkbeleving maar ook in het doorverwijzen naar de zelfstandige opticiens waar hun collecties te koop zijn. En ze zorgen een paar keer per jaar voor een mooi moment om elkaar te ontmoeten, bij te praten, inspiratie op te doen en vrijblijvend en in een bijzondere ambiance hun nieuwe collecties te bekijken. Want waarom zou je het nuttige niet met het aangename verenigen als dat mogelijk is.

MAANDAG 27 mei is weer zo’n moment.

Dan zijn alle zelfstandige opticiens en hun medewerkers weer welkom op het strand in Bloemendaal voor een heerlijk ZOMERFEEST.

We beginnen dit keer rond 13.00 uur met een gezamenlijk lunch in de stijl van CLUB 55 in Saint Tropez die wordt aangeboden door de leveranciers. Een tikkeltje decadent maar vooral heel gezellig. Daarna is er volop tijd en gelegenheid om plannen te maken, collecties te bekijken en desgewenst natuurlijk in te kopen. Maar ook als je liever alleen voor de gezelligheid en de inspiratie komt, ben je meer dan welkom. De dag wordt uiteraard weer afgesloten met een sfeervolle BBQ en het befaamde dessertbuffet.

Zwemkleding en de kinderen mogen gewoon mee want de zee is maar een paar stappen verwijderd en Bernie’s Beachclub in Bloemendaal heeft maar liefst 2 grote zwembaden en heel veel bedjes om lekker te relaxen.

Kortom, redenen te over om deze dag alvast in je agenda te zetten. Klik hier voor de officiële uitnodiging. See you there!

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: